На Харківщині молодий "регіонал" побив дівчину ногами?

Понеділок, 24 жовтня 2011, 10:45

Депутат Валківської міськради Харківської області Вадим Холодний під час дискотеки в селі Костєв побив 17-річну дівчину Юлію Д.

Інцидент стався наприкінці серпня, пише газета "Сегодня".

За словами родичів дівчини, на дискотеці депутат, що був на підпитку, зробив їй недвозначну пропозицію, на яку вона відповіла відмовою, після чого хлопець повалив дівчину на землю, зірвав з неї спідницю і почав бити ногами, примовляючи, що йому за це все одно нічого не буде.

Юлія запевняє, що свідками бійки біля сільського дискоклубу були десятки людей, які намагалися відтягнути депутата.

Того ж вечора дівчина звернулася до місцевого райвідділу: написала заяву і пройшла медобстеження.

Численні синці та забиття на ногах, голові і грудях Юлії експерти кваліфікували як заподіяння легких тілесних ушкоджень.

"Нам досі невідомо, чи порушено кримінальну справу, Юлю не опитували, а всі свідки, які підтверджували факт нападу, зараз ніби розчинилися, очевидно, на них чинять тиск", - розповіла мама дівчини Наталія Володимирівна.

"Ми не зв'язувалися ні з ним, ні з його сім'єю, оскільки це можна було б розцінити як бажання отримати від цього конфлікту особисту вигоду. Нам же від нього нічого, крім вибачень, не потрібно, тому ми вирішили розповісти зараз цю історію", - додала вона.

Сам Холодний не вийшов на зв'язок з журналістами, однак соратники депутата впевнені, що він не міг зробити нічого поганого.

"Він є також головою місцевого "Союзу молоді регіонів України". Я знаю Вадима як одного з найбільш порядних наших активістів в області. Незважаючи на те, що хлопець молодий, в місті він користується авторитетом, дуже активний і патріотичний", - заявив депутат Харківської міськради Максим Мусєєв.

"Він абсолютно мирний і спокійний, не знаю, що має статися, щоб Вадик підняв руку, тим більше на дівчину. Але сьогодні я обов'язково зв'яжуся з ним особисто і з'ясую, в чому суть конфлікту. Вадик - досить відома людина у Валках, не виключаю, що це може бути якась провокація", - додав він.

У свою чергу батько депутата Олександр Холодний, який є головою Валківської районної ради, не приховує, що у сина проблеми з алкоголем, тому подібні ситуації в сім'ї Холодних - не рідкість.

"Я не буду приховувати, він випиває. Ми пробуємо його лікувати, але поки нічого не допомагає. Йому вже 26 років, тому відповідати за його дії я більше не можу. Під час конфлікту я особисто не був присутній, але, за словами слідчого прокуратури, який був на цій же дискотеці, і Вадим, і дівчина були п'яні", - сказав він.

"Мені сказали, що вона йому щось сказала, він же у відповідь її штовхнув, і вона впала на землю, начебто цим все і закінчилося. Про те, що її били ногами, я не чув. Мені, звичайно, вся ця ситуація дуже неприємна, але вплинути на дорослу людину я можу лише розмовою. Про те, що не потрібно битися і тим більше з дівчатами, я йому говорив уже раз сорок", - сказав батько депутата.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News