В міліції знову помер затриманий

Понеділок, 24 жовтня 2011, 14:58

У Миргородському міськвідділі міліції у камері ізолятора тимчасового тримання помер затриманий чоловік.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області.

За інформацією МВС, наразі встановлено, що 22 жовтня о 20 годині 20 хвилин по службовому телефону постовий міліціонер Миргородського ізолятора повідомив чергового про те, що 31-річному затриманому, який утримується у камері №3, раптово стало зле.

Як пишуть правоохоронці, на погіршення стану здоров’я постовому поскаржився сам затриманий.

Отримавши інформацію, помічник чергового Миргородського міськвідділу міліції одразу, о 20 годині 25 хвилин, викликав карету швидкої медичної допомоги.

Медики прибули оперативно. Вже о 20 годині 32 хвилини лікарі приступили до надання медичної допомоги затриманому. Однак чоловікові легше не стало і в ході реанімаційних заходів він помер.

Смерть констатувала фельдшер швидкої медичної допомоги о 20 годині 50 хвилин.

В камері № 3, де перебував затриманий, здійснюється постійне відео спостереження.

З відео видно, що незадовго до смерті затриманий сидів на ліжку. Раптом у нього розпочались судоми та приступ, після чого він упав на ліжко, а з нього скотився на підлогу.

У присутності представників прокуратури тіло померлого оглянув судмедексперт Миргородської центральної районної лікарні. Будь-яких слідів насильницької смерті комісією не виявлено.

В морзі Миргородської ЦРЛ під час розтину трупу чоловіка було встановлено, що смерть настала внаслідок епілептичного нападу.

Нагадаємо, в травні 2010 року в Шевченківському райуправлінні міліції Києва помер 20-річний студент Ігор Індило.

Цей випадок викликав значний резонанс у суспільстві та привернув увагу до кількості смертельних випадків у відділках МВС.

Нещодавно ЗМІ опублікували записи камер спостережень з Шевченківського райвідділку міліції, які проливають світло на загибель студента Ігоря Індила.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...