Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прислужники Януковича стоптують черевики, аби пропіарити "Свободу" – Томенко

Середа, 26 жовтня 2011, 10:59

Місцеві посадовці від "Свободи" повинні захищати мешканців областей від зловживань партії більшості, а не записувати завдання від президента на засіданні ради регіонів.

Так віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко прокоментував наміри ВО "Свобода" подати на нього до суду, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Я вважав би більш корисним, аби "Свобода" активніше боролася з владою і зверталася до суду за зловживання, розкрадання, корупцію та порушення прав і свобод громадян", - зазначив віце-спікер.

Політик зауважив, що "в київській медіа-тусовці давно жартують, що російські журналісти-заробітчани на службі адміністрації президента перед кожним політичним ток-шоу так переживають за цю партію, що стоптують не одну пару черевиків, щоб забезпечити присутність "Свободи" в ефірі".

"Я переконаний, що це випадковість і адміністрація президента та російські радники не зацікавлені в розкрутці цієї партії", - додав він.

 Томенко також зазначив, що має судовий досвід взаємин з політиками.

"У свій час я виграв суди у лідерів Комуністичної партії, які доводили, що не співпрацюють з підприємцями та владою; виграв 5 судів у Леоніда Черновецького, який переконував, що його сім’я і "молода команда" не розкрадає землю і майно в місті Києві. Тому спокійно ставлюся до можливості ще одного судового процесу", - сказав віце-спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування