Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кірєєва охороняє спецбатальйон

П'ятниця, 28 жовтня 2011, 12:21

На даний час персональна охорона судді Печерського райсуду Києва Родіона Кірєєва забезпечується спецбатальйоном судової міліції "Грифон" ГУ МВС України в м. Києві.

Таку відповідь надіслало Головне управління в Києві Управління карного розшуку МВС на звернення депутата Київради Олександра Бригинця щодо надання персональної пожиттєвої охорони судді Кірєєву, повідомляє УНІАН.

"Звичайно, це чудово, що людину, яка є злочинцем, на думку значної частини українців, охороняє цілий батальйон", - сказав Бригинець, слова якого наводить його прес-служба.

"Але хочу нагадати шановним міліцейським чиновником мудре українське прислів’я: "У семи няньок дитина без ока", - наголосив Бригинець.

Депутат заявив, що поки влада не зрозуміє, що для збереження людини, яка "дискредитувала судочинство України, стала уособленням ненависті і зневаги великої кількості громадян держави, яка є небажаним свідком закулісних інтриг навколо справи Тимошенко, не буде надано персональну відповідальну охорону, ніякі батальйони їй не допоможуть".

Раніше Бригинець звернувся до генерального прокурора України Віктора Пшонки з проханням надати пожиттєву охорону Кірєєву, оскільки він, як громадянин України, має підстави хвилюватися за життя судді, який опинився "в ролі непотрібного свідка і співучасника".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...