Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жертва Ландіка написала лист, як вона його розуміє

Понеділок, 31 жовтня 2011, 15:40

Побита Романом Ландіком Марія Коршунова заявила, що вони помирилися ще 6 липня, і в неї немає до нього жодних претензій.

Лист Коршунової передав "Східному варіантові" її адвокат Ігор Зазимкін.

"Я довго мовчала. Але приходить час, коли доводиться перервати мовчанку. Пройшло багато часу після інциденту в ресторані "Баккара". За цей період було дуже багато бруду. Те, що писали і розповідали про мене, - це цинічна неправда. Я хочу розставити всі крапки над "і". У тих обвинуваченнях і образах, які звучали на мою адресу, немає ні слова правди", - заявила вона.

"У мене немає конфлікту з родиною Ландіка. Подія в ресторані "Баккара" була урегульована ще 6-го липня, коли я, разом з Романом Ландіком,  написали заяви в прокуратуру про те, що в нас немає ніяких, - підкреслюю ніяких, - претензій одне до одного", - відзначила Коршунова.

"Я нічого не можу сказати поганого щодо родини Ландіка Володимира Івановича і його сина Романа. Він гарний батько, намагається захистити свого сина і зробити усе від  нього залежне з даного питання. Це гідно поваги. Мої батьки вчинили б так само. Ми дійсно досягли повного взаєморозуміння", - додала вона.

За її словами, компанія в ЗМІ найбільше нагадує цькування і чиєсь замовлення.

Коршунова підписала мирову угоду з родиною Романа Ландіка практично через 4 місяці після бійки в ресторані "Баккара".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування