Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк пригрозив Костусєву судом

Субота, 8 жовтня 2011, 16:33

"Фронт змін" подать до суду на міську владу Одеси, якщо вона перешкоджатиме проведенню референдуму про недовіру меру міста Олексію Костусєву.

Про це заявив лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк на прес-конференції в Одесі в суботу, повідомляє прес-служба партії.

Він повідомив, що 3 жовтня до Одеської міської ради передані всі необхідні документи для реєстрації ініціативних груп зі збору підписів для проведення референдуму.

У міськради є десять днів, щоб перевірити ці документи і ухвалити рішення.

"13 жовтня ми повинні отримати подальші документи, які дадуть можливість проводити процедуру відставки міського голови", - сказав лідер партії.

Яценюк підкреслив, що в разі, якщо міська влада буде перешкоджати проведенню такого референдуму, "Фронт змін" звернеться до суду.

"Якщо влада дуже багато зробила для міста Одеси, то їй нічого боятися цього референдуму. Навпаки - влада повинна піти на цей референдум і показати, який реальний результат її дій", - сказав Яценюк.

У квітні цього року одеський "Фронт змін" оголосив про початок процедури ініціювання референдуму щодо відставки міського голови.

Однак місцева влада всіляко перешкоджала такій ініціативі, зазначає прес-служба.

23 вересня в Одеському культурному центрі відбулися загальноміські збори з питання про референдум, у ході яких було затверджено склад ініціативних груп, які збиратимуть підписи серед одеситів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування