Льовочкін порадив Харі займатися профспілками, а не політикою

Вівторок, 1 листопада 2011, 14:53

Глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін радить главі Федерації профспілок України, "регіоналу" Василю Харі не займатися політикою.

"Можу порадити тільки одне Харі – займатися профспілками, а не політикою", - сказав він журналістам у вівторок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

При цьому він зазначив, що професійний захист людини в системі профспілок перебуває у "більш ніж у критичному стані".

За словами Льовочкіна, конфлікт, пов'язаний із іменем Хари, проходить по лінії розподілу майна.

"Це не робить честі нікому", - сказав він, додавши, що в адміністрації президента це не коментують.

Як відомо, раніше в Генпрокуратурі повідомили про порушення в червні-липні 35 кримінальних справ щодо незаконного відчуження санаторіїв, які перебувають у введенні ФПУ.

Хара заявив, що Генпрокуратура виконує замовлення олігархів близьких до влади, для того, щоб відібрати власність ФПУ - санаторно-курортні комплекси.

Крім того, депутат заявив, що по його депутатською карткою без його відома у Верховній Раді проводиться голосування за антисоціальні закони.

Наприкінці жовтня Хара допустив, що може вийти з Партії регіонів, а ще раніше ФПУ допустила створення власної політичної сили.

Хара також припустив, що кримінальні справи щодо відчуження майна ФПУ були порушені під впливом людей з оточення президента, хоча сам Янукович не має до цього відношення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування