Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Генпрокуратурі називають домислами другу справу проти Луценка

Четвер, 10 листопада 2011, 09:56

Генеральна прокуратура називає домислами слова дружини екс-міністра Юрія Луценка про порушення проти нього другої справи.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

"Це лише домисли дружини Луценка і ми їх не коментуємо як безпідставні", - зазначили у прес-службі, додавши при цьому, що ці слова "є своєрідним засобом захисту".

Водночас, як передає "Інтерфакс-Україна", адвокат Луценка Ігор Фомін не знає, чи існує нова кримінальна справа стосовно його підзахисного.

"Мені невідомо, чи є в Генпрокуратури якась нова кримінальна справа", - сказав він.

Захисник екс-міністра зазначив, що з урахуванням того факту, що справа проти Луценка у суді розвалюється, Генпрокуратура могла порушити ще одну якусь фактову справу.

Як відомо, Ірина Луценко 9 листопада заявила, що прокуратура готує нову кримінальну справу проти її чоловіка.

Зокрема, вона послалася на слова свідка Олександра Пантелишина, який у ході допиту на суді у справі Луценка розповів, що місяць тому його викликали до прокуратури у новій кримінальній справі проти екс-міністра.

Згодом газета "Комерсант-Україна" з посиланням на власні джерела повідомила, що нова справа стосуватиметься нібито корупційних дій екс-міністра при укладанні у 2006 році договорів МВС із фірмою "Українські новітні телекомунікації", у якій працює дружина Луценка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...