Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Виявляється, турнікети "Олімпійського" закрили для безпеки

Субота, 12 листопада 2011, 08:10

Пропуск вболівальників через турнікети на НСК "Олімпійський" незадовго до початку матчу в п'ятницю був припинений з метою безпеки людей.

Як пояснив журналістам перший заступник генерального директора НСК "Олімпійський" Андрій Герц, через те, що багато людей не прийшли на матч заздалегідь, утворилося велике скупчення людей, і турнікети були відключені з метою безпеки уболівальників.

"Бачачи ситуацію, яка складається на турнікетах, ми прийняли рішення відкрити додатково ворота, щоб не постраждали, перш за все, вболівальники", - підкреслив він.

Герц звернув увагу на те, що входи на стадіон відкриваються за дві години до початку матчу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Крім того, за його словами, поки що не всі вболівальники вміють користуватися пристроями для зчитування штрих-кодів квитків, прикладають квитки не тим боком.

Як повідомлялося, через закриття турнікетів сотні вболівальників не могли потрапити на НСК "Олімпійський". Деякі ЗМІ повідомляли, що турнікети зламалися. Деякі вболівальники перелазили через паркан, щоб потрапити на стадіон.

ВІдео Мустафи Найема 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...