В Україні черговий "теракт". Чоловік загинув від того, що кинув пляшку в урну

Середа, 16 листопада 2011, 11:08

У Днiпропетровську в нiч на середу на проспектi Маркса, 52, на тротуарi вибухнула залiзобетонна урна для смiття, загинула одна людина, повiдомляє прес-служба МНС.

 За фактом вибуху облпрокуратура порушила справу за статтею "теракт", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повiдомили агентству в прес-службi управлiння МНС у Днiпропетровськiй областi, близько пiвночi в торговому кiоску в центрi мiста чоловiк придбав пляшку мiнеральної води.

Випивши воду, вiн викинув порожню пляшку в урну, пiсля чого пролунав вибух. Вiд удару вибухової хвилi чоловiк помер.

За iнформацiєю вiддiлу зв'язкiв з громадськiстю ГУ МВС у Днiпропетровськiй областi, громадяни повiдомили про подiю до чергової частини мiського управлiння мiлiцiї о 00.03.

Виїхавши на мiсце, правоохоронцi встановили, що о 23.55 до зупинки громадського транспорту, розташованої бiля ТЦ ЦУМ пiд'їхав легковий автомобiль. За кермом автiвки був власник, у салонi також був пасажир.

"Обидва - 27-рiчнi мiсцевi жителi. Останньому стало зле, вiн вийшов з машини i пiдiйшов до торгового кiоску, розташованого на зупинцi громадського транспорту, придбав пляшку води i попрямував до бетонної урни, яка перебувала на зупинцi. У цей час стався вибух невстановленого вибухового пристрою, унаслiдок чого цей громадянин загинув на мiсцi", - наголошується в повiдомленнi.

У мiлiцiї наголосили, що унаслiдок вибуху фасади будiвель ТЦ ЦУМ i ТРЦ "Європа", розташованi поруч, було трохи пошкоджено.

Зараз на мiсцi вибуху працюють слiдчо-оперативнi групи та експерти, якi з'ясовують всi обставини подiї. Вирiшується питання про квалiфiкацiю злочину i порушення за цим фактом кримiнальної справи.  
   
   
     

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування