ДАІ: регулювальник не винен у скандальному ДТП з "Бентлі"

Середа, 16 листопада 2011, 14:42

У діях регулювальника, який постраждав у ДТП в Києві на Хрещатику ввечері 10 листопада, порушень не було.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДАІ МВС, коментуючи припущення, що винним у скандальній аварії можуть назвати регулювальника.

"За вказаним фактом (ДТП) проведена службова перевірка. За її висновками у діях інспектора ДПС під час регулювання руху на перехресті вулиць Хрещатик та Прорізної порушень не виявлено", - сказано в повідомленні.

Державтоінспекція нагадує, що 10 листопада, о 18:30, на перехресті вулиць Хрещатик і Прорізна сталася дорожньо-транспортна пригода за участю 9 автомобілів.

За попередніми даними 38-річний чоловік, водій автомобіля "Bentley Continental" (раніше міліція повідомляла, що за кермом був Володимир Москалюк), проїхав перехрестя на забороняючий сигнал регулювальника та зіткнувся з автомобілем "Mercedes-Benz CL500".

Після того "Bentley" на великій швидкості наїхав на інспектора ДПС, який регулював рух, та зіткнувся ще з 7-ма автомобілями.

Внаслідок зіткнення інспектор ДПС та водій автомобіля "Bentley" отримали травми.

За фактом ДТП Шевченківське РУ ГУ МВС у Києві порушило кримінальну справу за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Справу передано на розслідування до Слідчого управління ГУ МВС України в Києві.

Раніше газета "Сегодня" повідомляла з посиланням на родичів покійного прем'єр-міністра Криму Василя Джарти, що у скандальному "Bentley" під час аварії була дочка Джарти Ольга.

Сама Ольга Джарти це заперечила.

Володимир Москалюк, який, за даними міліції, керував "Bentley", відмовляється говорити, кого він возив.

Колеги постраждалого регулювальника, сержанта Дмитра Цілуйка, припускали, що за ДТП, яке спровокував 10 листопада "Бентлі", можуть покарати самого регулювальника.

Згаданий "Бентлі" записаний на матір екс-б'ютівця Руслана Богдана, але нардеп стверджує, що продав машину за довіреністю якомусь бізнесмену.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування