Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не полетів у Вроцлав, бо побоявся долі Качиньського - експерт

Середа, 16 листопада 2011, 14:49

Віктор Янукович вчиться великому мистецтву – літати, адже йому треба пересісти з літака на вертоліт.

Про це у коментарі виданню Тиждень заявив політолог Віктор Небоженко, коментуючи той факт, що президент зранку у вівторок побоявся вилетіти у Вроцлав.

"Дарма, до речі, сміється наша преса зі страху Януковича перед туманом... Справа в тому, що точно такий же літак з Варшави намагався з польською елітою приземлитися в Смоленську, і все закінчилось страшною катастрофою", - сказав він.

"Янукович, як на мене, цього побоявся. Він боявся туману, як того, що може призвести до катастрофи, і країна втратить лідера, і нам доведеться йти на вибори. Тобто він нас жалів", – заявив Небоженко.

За словами політолога, Янукович також боїться літати.

"По-друге, він зараз вчиться великому мистецтву – літати. Йому треба пересісти з літака на вертоліт. Ви помітили, що є вертолітні майданчики і вертольоти за державні кошти купили, а він боїться злетіти. Тому що він по життю - водій, шахтар", - додав експерт.

На думку Небоженка, Янукович боїться літати і в прямому, і переносному сенсі цього слова.

"Якщо ви помітили, то він дуже конкретний, боїться розповісти країні свої плани, боїться цікавих людей, нових ідей, нових слів. За нього їх говорить Ганна Герман. Він не схожий на людину, яка мотивує суспільство. У нього просто такий характер", – стверджує Небоженко.

Окрім того, за словами Небоженка, великою проблемою лишається інформаційна блокада президента:

"Так, він рефлексує, але проблема в його тісному інформаційному оточенні. Йому важко навіть у власному замку, бо йому не доносять достовірну інформацію".

"Вони бояться, що він поведе себе якось негативно по відношенню до соратників. Його всі бояться. І в результаті з кожним разом політичні рішення стають все слабшими і слабшими", - вважає експерт.

"Інформаційна політика взагалі розвалилась, він явно не був готовий у Вроцлаві ні до зустрічі з журналістами, ні з міністрами. Крім цього, як на мене, він так і не зробив відповідні висновки з цієї зустрічі. Можливо потрібен ще час", – пояснив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...