У ще одній Федерації профспілок намагаються змінити керівництво

Середа, 16 листопада 2011, 18:00

У Федерації профспілок малого та середнього підприємництва Україні у вівторок відбулася спроба зміни керівництва.

Про це повідомив глава цієї Федерації В'ячеслав Рой, перебуваючи в Хмельницькому, повідомляє "Обком" з посиланням на УНІАН.

"Коли вчора я знаходився в Чернігові, за ініціативою Партії регіонів у Федерації профспілок малого та середнього підприємництва Україні стався заколот: були спроби провести пленум і обрати нового главу. Це пов'язано з моєю активною позицією", - сказав Рой.

За його словами, певна група людей все ж провела пленум, на якому обрала нового голову - Віталія Андрєєва, який працює в Раді підприємців при Кабінеті міністрів.

"Так званий новий лідер Федерації не має ніякого відношення до профспілкового руху. Відповідного кворуму для його обрання не було. Зараз йде підтасовка документів", - заявив Рой.

Він назвав ситуацію критичною, оскільки "владі не подобається те, що робить Федерація".

Рой повідомив, що підготував лист до Генпрокуратури з проханням відреагувати на цю ситуацію і не допустити рейдерського захоплення Федерації профспілок малого та середнього підприємництва Україні.

Як відомо, 9 листопада президія Федерації профспілок припинила повноваження Василя Хари на посаді голови організації і обрала на його місце Юрія Кулика.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування