Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко своє останнє слово в політиці ще не сказала - політтехнолог

Четвер, 17 листопада 2011, 08:41

Перший політтехнолог Юлії Тимошенко Андрій Золотарьов вважає, що вона ще проявить себе в політиці, але їй треба змінитися й змінити команду.

Це випливає з його слів в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Майбутнє багатоваріантне, але тільки не з її нинішньою компанією. Адже в розвідку потрібно не тільки піти, з неї ще потрібно повернутися", - сказав він у відповідь на запитання, чи є в Тимошенко політичне майбутнє після судимості.

"До того ж вона має змінитися сама, адже її нинішній образ уже не буде затребуваний. Складається таке відчуття, що останні 5-7 років у її оточенні було мало людей, які могли б їй заперечити у випадку, якщо щось не вписувалося в рамки розумного", - зазначив політтехнолог.

"Тимошенко повинна спуститися на землю, дослухатися до думки інших і зробити правильні висновки з того, що сталося. Вона може стати Аун Сан Су Чжі (лідер опозиції Мьянмана) або Беназір Бхутто (екс-глава уряду Пакистану), для яких перебування в камері стали лише етапом політшляху", - вважає Золотарьов.

"Однак багато хто пророкує крах її кар'єрі. Я ж вважаю, що свого останнього слова в політиці вона ще не сказала", - заявив він.

Золотарьов також пояснив, чому Тимошенко не покинула країну свого часу:

"Вона не біжить від загрози. 10 років тому, коли її з віце-прем'єрського крісла пересадили в Лук'янівське СІЗО, і цього літа вона знала, що готується арешт, але не сіла на чартерний рейс і не покинула країну. Тут треба віддати належне – бійцівських якостей у неї не відібрати".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...