Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорнобильці влаштували "теплий прийом" керівнику львівського Пенсійного фонду

Четвер, 17 листопада 2011, 15:55

У Львові представники громадської організації "Діти Чорнобиля" в обласному Пенсійному фонді влаштували штовханину з його керівником.

Як повідомляє gazeta.ua, начальник головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Олександр Другов деякий час не міг потрапити до власного кабінету.

Чорнобильці спробували знайти спільне рішення своїх проблем разом із керівником Пенсійного фонду у Львівській області.

У четвер Олександр Другов прийняв чорнобильців у своєму кабінеті. Представників ЗМІ у кабінет не впустили. Згоди з людьми керівник фонду так і не дійшов.

Після цього пікетувальники, які перебували в холі Пенсійного фонду, влаштували штовханину.

Під крики "Ганьба" Олександр Другов був вимушений повернутись до свого кабінету. Біля кабінету чиновника виставили охорону з міліціонерів.

Свої вимоги чорнобильці передали депутату Львівської облради Андрію Холявці.

Чорнобильці зокрема вимагають призначити пенсії, які отримували згідно з судовими рішеннями, враховуючи борг за листопад 2011року.

"Не вигадуйте, хитруючи на свій розсуд, надаючи перевагу одній з категорій. Держава надала гарантії для всіх категорій чорнобильців. Якщо Олександр Другов не може виконати наші вимоги - геть у відставку", - заявили чорнобильці.

"У разі, якщо влада не піде з нами на контакт, ми змушені будемо йти на крайні міри. Ми готові до голодування", - заявила голова "Чорнобильського фонду" Валентина Буренок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування