Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єврокомісія сподівається, що Україна створить умови для угоди з ЄС

П'ятниця, 18 листопада 2011, 15:24

Єврокомісія готова дослухатися до рекомендацій Європарламенту щодо переговорів про Угоду про асоціацію Україна-ЄС, як тільки вони будуть офіційно передані.

Також Єврокомісія сподівається, що в Україні будуть створені необхідні політичні умови для парафування документа, повідомляють Українські новини з посиланням на коментар комісії.

"Ми взяли до уваги голосування в комітеті Європейського парламенту з питань закордонних справ по "доповіді Легутка", яка містить рекомендації Європейського парламенту для Європейської комісії, Ради ЄС по переговорам про Угоду про асоціацію", - сказано в документі.

"Ми вітаємо інтерес, що був виявлений Європейським парламентом до переговорів щодо Угоди про асоціацію, і ми також відзначимо парламентські рекомендації, як тільки вони будуть передані офіційно", - зазначається в повідомленні.

Єврокомісія сподівається, що в Україні "якомога швидше будуть створені підходящі політичні умови, які дозволять парафувати Угоду, а також здійснити подальші кроки, які приведуть до того, що Угода набуде чинності".

Як повідомлялося раніше, депутати Європарламенту рекомендували Єврокомісії парафувати Угоду про асоціацію Україна - ЄС до кінця 2011 року.

У той же час, раніше джерела в європейських дипломатичних колах повідомляли, що Угода про асоціацію з Євросоюзом не буде парафована цього року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування