Консультанти у справі вакцин Тимошенко отримали ще 2 мільйони

П'ятниця, 18 листопада 2011, 21:25

"Укрвакцина" уклала угоду Akin Gump Strauss Hauer & Feld llp на консультативні послуги з юридичних питань і послуги представництва.

Вартість угоди склала 2 мільйони гривень, повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", що пояснено висновком юридичної експертизи від 27.09.2011 року №126/136-e та постановою Кабміну від 25.07.2011 року №837.

Текст юридичного висновку не опублікований, також невідомо про автора цього документу.

Як відомо, у жовтні ДП "Ресурспостач" Державного агентства резерву уклало угоду вартістю 4,95 мільйонів гривень з Akin Gump Strauss Hauer & Feld, llp на оплату додаткових документів щодо діяльності уряду Юлії Тимошенко, які не були включені до попереднього звіту міжнародних слідчих.

В вересні 2010 року держпідприємство "Укрвакцина" найняло компанію Akin Gump Strauss Hauer and Feld для консультування з приводу контрактів на постачання в Україну вакцини за часів уряду Юлії Тимошенко.

Щоб розплатитись за цим контрактом з юристами уряд розпорядився продати облігації внутрішньої державної позики на 1,9 мільйонів гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування