Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мітингувальники кажуть, що міліція вигадала 40 тисяч

Середа, 2 листопада 2011, 22:12

Інформація міліції про те, що Коаліція учасників Помаранчевої революції виведе на акції 30 тисяч осіб, не відповідає дійсності.

Про це повідомляє прес-служба коаліції, коментуючи інформацію МВС про участь в акціях 40 тисяч осіб.

"Влада розпочинає терор. Поки що інформаційний. Влада масово використовує брудні й цинічні інформаційні технології, щоб перешкодити виступам громадських організацій, запланованим на 3 листопада", - заявив лідер КУПР Сергій Мельниченко.

В КУПР заявили, що "акції біля Печерського суду не планує в цей день взагалі, а біля Лук’янівського СІЗО залишається стояти інформаційний пікет з кількох десятків осіб".

"Більше того, за наявними даними, біля Печерського суду не передбачається проведення масових акцій ніким іншим", - заявили в прес-службі.

"В якості підстави для введення громадян в оману влада використала наші повідомлення кількамісячної давнини, коли дійсно проводилася багаточисельна акція перед Печерським судом з приводу взяття під варту Юлії Тимошенко; акція була заявлена як безстрокова", - додали в організації.

3 листопада КУПР в форматі загальноукраїнської акції Форуму громадських організацій України спільно з кількома іншими організаціями пікетуватиме Київраду загальною кількістю до півтисячі людей.

Також у цей день проводитимуться акції Форуму громадських організацій України біля обласної ради, підприємницьких та чорнобильських організацій біля Верховної Ради.

Інших мітингів протесту організації не планують.

В КУПР зазначають, що "з надійних джерел" відомо, що організатори "анти-тимошенківських" акцій замовили близько 4600 платних мітингувальників.

"Найманці, в залежності від поставлених задач і часу участі в акціях, отримуватимуть від 55 до 235 гривень", - уточнили в прес-службі.

В організації переконані, що міліція своїми повідомленнями намагається "обґрунтувати присутність в Києві підрозділів спеціального і особливого призначення, які можуть бути використані для протиправних дій стосовно учасників мирних зібрань".

Крім того, МВС має на меті "дезорганізувати учасників мирних зібрань та інспірувати суперечності між лідерами, дискредитувати громадянські рухи загалом і створити видимість їх замовного характеру".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:51
БоксУсик посідає третє місце в оновленому рейтингу найкращих боксерів за версією The Ring
16:35
ФОТОЖінка намагалася продати за мільйон свого 2-річного сина
16:32
фотоАфриканський пил дістався Києва
16:16
Мега-курорт, або мега-екологічна катастрофа. Як пов'язаний з Коломойським проєкт може знищити дику природу Карпат
16:14
фотоУ Запоріжжі депутати обрали нового виконуючого обовʼязки міського голови
16:10
"Мертві душі" та гроші повз бюджет: очільниця НАУ розповіла, які проблеми треба вирішити у виші
16:05
Справа про оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
15:54
Російські силовики взялися за заступника Шойгу після спецоперації ГУР – джерела
15:31
"Село, якого більше немає": оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини
15:08
Єврокомісія "взяла до уваги" рішення МЗС щодо консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку
Усі новини...