Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко просить Попова прибрати "зневагу до суспільства"

Понеділок, 21 листопада 2011, 10:02

Микола Томенко направив звернення голові КМДА Олександру Попову з проханням демонтувати сумновідомий паркан біля парламенту.

У своєму зверненні заступник голови Верховної Ради наголосив, що встановлення двометрового паркану біля будівлі ВР суспільство сприйняло як зневагу до себе.

Він нагадав, що після кількох місяців дискусії стосовно його встановлення у Верховній Раді не знайшлося жодного депутата, який би вітав таке рішення.

Більше того, як з’ясувалося, парламент ні фінансово, ні організаційно не має до цього жодного відношення.

Томенко нагадав, що згодом і КМДА також заявило, що не має жодного відношення до появи паркану. Зрештою знайшовся відповідальний "стрілочник" – Печерське управління зелених насаджень, яке нібито встановило його для огорожі Маріїнського парку.

Зважаючи на те, що дана структура знаходиться в системі підпорядкування КМДА, Томенко попросив керівництво міськадміністрації вирішити питання з демонтуванням паркану.

"Було б доцільним і правильним розставити всі крапки над "і" та нарешті демонтувати паркан біля будівлі українського парламенту, повернувши ситуацію у звичне русло", - підсумував віце-спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування