Міліція погрожувала "буцегарнею" ініціаторам акції до Дня Свободи?

Вівторок, 22 листопада 2011, 08:52

Координатор Комітету визволення політв’язнів Микола Коханівський каже, що представник міліції погрожував активістам у зв’язку з акціями, запланованими на 22 листопада.

Як розповів він Радіо "Свобода", це відбулося під час наради у Київській міській держадміністрації.

"Представники КМДА та міліціонери, які там були, намагалися поводитися стримано і просили нас перенести святкування будь-куди у зв’язку з тим, що буде встановлюватися ялинка, і, відповідно, ми будемо заважати це робити", - зазначив він.

"Традиційно влада з часів Кучми вигадує якусь ялинку. Звісно, на нас це не вплинуло", - розповів Коханівський.

"Один з міліціонерів сказав, що тоді на Прорізній у буцегарні ми і будемо свій День Свободи відзначати", - повідомив координатор Комітету визволення політв’язнів.

В управлінні зі зв’язків з громадськістю столичної міліції відмовилися коментувати ситуацію щодо заборони заходів до Дня свободи і послалися на зайнятість речника Володимира Дмитренка.

"Він там чимось займається, але з приводу того, про що ви запитували, він коментувати не буде. Немає чого коментувати. Себе я не буду називати", - відповіли журналісту радіо у прес-службі київської міліції.

Напередодні стало відомо, що речник київської міліції Володимир Поліщук очолив управління зв’язків з громадськістю МВС України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування