ЯНУКОВИЧ: ТИМОШЕНКО "СЬОГОДНІ-ЗАВТРА" ДОПОМОЖУТЬ ПОЗА СІЗО

Вівторок, 22 листопада 2011, 12:54

Екс-прем’єр-міністру Юлії Тимошенко найближчими днями буде надано необхідну медичну допомогу в київських лікарнях.

Про це заявив президент Віктор Янукович, відповідаючи на запитання журналістів на спільній прес-конференції з президентом Литви у Києві, повідомляє УНІАН.

Янукович зазначив, що питання стану здоров’я Тимошенко, про який у понеділок говорила уповноважена ВР з прав людини Ніна Карпачова, заслуговує на особливу увагу.

Президент підкреслив, що медичні працівники і всі ті, хто займається цим питанням, мають приділити максимум уваги для того, щоб зняти всі ці проблеми.

Янукович повідомив, що зранку мав розмови з цього приводу з міністром охорони здоров’я, генеральним прокурором, міністром внутрішніх справ.

"Я звернув їхню увагу на те, щоб вони стільки, скільки це необхідно, приділили увагу цьому питанню і надали всю необхідну медичну допомогу і увагу", - сказав президент.

"Мене інформували про те, що система, яка сьогодні існує в Україні, вона не досягла того рівня і тих стандартів, які необхідні. Тому це лікування чи ті медичні послуги доведеться надавати в медичних установах міста Києва", - заявив Янукович.

"Мабуть, це буде зроблено сьогодні-завтра… В найближчі дні", - сказав президент.

Як відомо, 21 листопада уповноважена Верховної Ради з прав людини навідала Тимошенко в СІЗО, після чого назвала стан екс-прем’єра украй тяжким.

Того ж дня Карпачова звернулася з поданням до прем’єра Миколи Азарова щодо обстеження ув’язнених за межами СІЗО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування