Генпрокуратура готує Тимошенко нові справи?

Вівторок, 22 листопада 2011, 13:16

Генпрокуратура готується висунути Юлії Тимошенко нові обвинувачення.

Про це на брифінгу під Лук’янівським СІЗО заявив її захисник у справах щодо Кіотського протоколу і "Швидких" Сергій Сас.

"У Генпрокуратурі ще є справи, які вже готуються до того, щоб висунути звинувачення Юлії Володимирівні по інших статтях", - сказав він.

Сас додав, що напередодні хотів зустрітися з Тимошенко на правах захисника, однак керівництво СІЗО йому відмовило, оскільки "вони не змогли знайти приміщення для цього, адже Тимошенко не може сама пересуватися".

За його словами, у вівторок він провів майже три години, розмовляючи з заступниками керівника СІЗО, і вимагав від імені партії надати Тимошенко право на медичне обстеження та лікування за межами ізолятора.

"До 17 години вони пообіцяли зібрати інформацію в медперсоналу СІЗО щодо стану здоров’я Тимошенко, і ми розраховуємо, що за результатами цієї перевірки їй буде надано можливість отримати лікування поза межами СІЗО", - сказав Сас.

"Якщо ж вони нам відмовлять, наша політична сила адекватно діятиме у відповідь", - додав він, не конкретизувавши, в чому полягатимуть ці дії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування