Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Польщі підтвердили, що європолітики їдуть до Ахметова

Вівторок, 22 листопада 2011, 15:35

Міністри закордонних справ Польщi та Швецiї вiдвiдають Донецьк 23 листопада.

Відповідну інформацію "Української правди" підтвердило Мiнiстерство закордонних справ Польщi.

"Мiнiстр закордонних справ Польщi Радослав Сiкорський та Швецiї Карл Бiльдт планують здiйснити вiзит до українського мiста Донецьк 23 листопада", - повiдомляється на офiцiйному сайтi МЗС Польщi.

У повідомленні зазначено, що Сікорський і Більдт відвідають Донецьк на запрошення президента ФК "Шахтар" Рiната Ахметова.

"Вiзит дасть можливiсть ознайомитися з пiдготовкою до футбольного чемпiонату Євро-2012, який Україна прийматиме разом iз Польщею у наступному роцi, а також iз полiтичною ситуацiєю в Українi i з перспективами євроiнтеграцiї", - сказано у повідомленні.

Як відомо, за інформацією УП, європейські політики прибудуть до Донецька з неофіційним візитом для того, щоб зустрітися з Ахметовим.

Формальною причиною їхнього візиту є запрошення на матч Ліги Чемпіонів "Шахтар" - "Порту" від імені президента клубу Ріната Ахметова.

Водночас очікується, що європейські політики спробують вплинути на Віктора Януковича за допомогою осіб в оточенні президента у питанні звільнення Юлії Тимошенко з-під варти.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...