Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У СБУ теж відхрестилися від допитів Тимошенко

Середа, 23 листопада 2011, 14:47

У СБУ заявляють, що жодних слідчих дій у середу за участю Юлії Тимошенко не заплановано.

Про це йдеться у повідомленні СБУ, поширеному у середу.

"Від 4 листопада цього року Головним слідчим управлінням СБУ жодних слідчих дій з Тимошенко Ю.В. не проводилося і на сьогодні, 23.11.2011р., їх проведення не планувалося", - сказано в повідомленні.

"Заяви адвокатів Тимошенко про зворотнє є провокативними технологіями, спрямованими на вчинення тиску на досудове слідство", - вважають у СБУ.

Водночас в повідомленні зазначається, що головне слідче управління СБУ продовжує розслідування кримінальної справи щодо Тимошенко та Павла Лазаренка.

Їх обвинувачують у вчиненні замаху на розтрату коштів державного бюджету України в особливо великих розмірах шляхом покладання на Кабмін зобов’язань корпорації "ЄЕСУ" перед Міноборони Росії на суму 405 млн. 500 тис. доларів США.

Перед цим захисник Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що в середу у СІЗО о другій годині дня мають відбутися слідчі дії, незважаючи на хворобу екс-прем'єра.

У свою чергу у Податковій службі повідомили, що з 18 листопада будь-які слідчі дії за участю Тимошенко слідчими податкової міліції не проводяться.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: