Митниця не припинила бензиновий "лівак" у Феодосії

Середа, 23 листопада 2011, 16:34

19 листопада у Феодосійський торговельний порт з болгарського Бургаса прибув танкер Cape Blanc з вантажем бензину марки А-95.

Згідно з даними джерела газети "Дело" у порту Феодосії, злив палива у резервуари нафтобази почався о 17:25 19 листопада, а закінчився о 22 годині 20 листопада, після чого вранці наступного дня танкер покинув порт.

Джерело заявило, що було вивантажено 14 953 тонн бензину RON 95. У той же час, учасники ринку на умовах анонімності зазначають, що цей ресурс вже розпроданий і невеликими партіями вивозиться з нафтобази.

Раніше повідомлялося, що Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами, що входить до структури Мінпаливенерго, ймовірно не сплатило до бюджету близько 440 мільйонів гривень податків.

Так, з червня по вересень 2011 року митне оформлення вступників на Феодосійську нафтобазу в режимі імпорту пройшли тільки 50% обсягів бензину А-95 і лише 30% дизельного палива.

Разом з тим, як пише газета, перший заступник начальника департаменту по боротьбі з контрабандою та протидії корупції Держмитслужби Ярослав Прокопенко 11 листопада 2011 заявив, що Держмитслужба має дані про ознаки контрабанди нафтопродуктів у Феодосії і вже почала їх перевірку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування