У Балоги кажуть, що єдиний номер обділили

Середа, 23 листопада 2011, 22:25

В Державному бюджеті 2012 року не передбачене фінансування системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером "112".

Про це під час брифінгу повідомив начальник Управління медичного забезпечення та з питань створення і впровадження системи "112" Міністерства надзвичайних ситуацій Ростислав Валіхновський.

Він уточнив, що МНС розраховує, що Верховна Рада прийме закон "Про систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112".

"Зараз ми перебуваємо на етапі очікування другого читання законопроекту, яке відбудеться 6-9 грудня. Внесено народними депутатами 20 поправок, які всі були враховані", - розповів чиновник.

"Зараз іде робота з юридичним управлінням Верховної Ради, з комітетами парламенту, з нашим профільним комітетом по чорнобильській катастрофі та іншими суміжними комітетами транспорту і зв'язку, а також комітету з євроінтеграції", - цитує Валіхновського прес-служба міністерства.

"У бюджетi 2012 року на цю систему не передбачено нiяких коштiв. Прохання всi ми написали, до Мiнфiну подали заявки, в Мiнекономiки подали, просимо далi... Немає розуміння", - уточнив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування