Коморовський приготував Януковичу щось важливіше за Тимошенко

Четвер, 24 листопада 2011, 09:18

Броніслав Коморовський обговорить справу Юлії Тимошенко та інші важливіші питання під час зустрічі з Віктором Януковичем у Києві.

Про це президент Польщі сказав у програмі Fakty po Faktach на польському телеканалі TVN24, повідомляє УНІАН.

"Є справи важливі та найважливіші", - сказав глава Польської держави, відповідаючи на запитання журналіста, чи планує він під час своєї зустрічі з президентом України Віктором Януковичем 28 листопада в Києві обговорювати справу Тимошенко.

"Проблема між владою та опозицією, а це, власне, проблема в аспекті справи пані Юлії Тимошенко, є важливою, але найважливіше для України увійти в рамки, які будуть змінювати її у багатьох відношеннях, в тому числі мова про стандарти у відносинах влада-опозиція", - сказав Коморовський.

Він повторив тезу, що справа Тимошенко шкодить європейській інтеграції України, зауваживши при цьому, що не можна "вмовляти когось або впливати політичними діями на правосуддя в іншій державі".

"Розмови стосувалися та стосуються також справи колишнього прем'єра, але, як сказав, є справи важливі та найважливіші у польсько-українських відносинах", - резюмував Коморовський.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування