Пожежного інспектора взяли на хабарі за "Олімпійський"

Четвер, 24 листопада 2011, 17:49

Служба безпеки України затримала державного інспектора пожежної безпеки на хабарі у 350 тисяч гривень за погодження актів робіт на НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє прес-центр СБУ у четвер.

"24 листопада співробітники СБУ спільно із Генпрокуратурою затримали у Києві на "гарячому" під час одержання хабара головного державного інспектора відділу нагляду за об’єктами підвищеної небезпеки та Євро-2012", - йдеться в повідомленні.

"Посадовець департаменту пожежної безпеки Державної інспекції техногенної безпеки, полковник служби цивільного захисту населення, вимагав та одержав від комерційного директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю 350 тисяч гривень за погодження актів прийняття будівельно-монтажних робіт, виконаних на НСК "Олімпійський", - заявили в СБУ.

"Гроші хабарник отримав у своєму службовому кабінеті, де і був одразу затриманий співробітниками СБУ", - уточнили в відомстві.

Матеріали СБУ про вимагання та одержання затриманим хабара в порядку ст. 97 КПК передані до Генпрокуратури для порушення кримінальної справи за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...