Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ландік хоче вилучити скандальне відео

Четвер, 24 листопада 2011, 19:00

Захист депутата Луганської міськради Романа Ландіка хоче викинути скандальне відео з матеріалів справи.

Про це повідомив сам Ландік у четвер в Ленінському райсуді Луганська, де продовжується розгляд кримінальної справи проти депутата, який побив дівчину в луганському ресторані, передає УНІАН.

24 листопада суд допитував свідків: адміністратора, бармена і директора цього закладу.

Адміністратор дав плутані свідчення, бармен повідомив суд, що нічого не бачив, а директор сказав, що під час інциденту був за межами закладу.

У судовому слідстві особливу увагу було приділено запису камер відеоспостереження, долученим до матеріалів справи, оскільки, з погляду звинувачення, вони є головними доказами звинувачення.

Директор "Баккари" Артем Цюндик пояснив суду, що в ресторані у різний час працює від 30 до 50 камер, ведеться спостереження як внутрішнє (зали), так і зовнішнє (прилегла до ресторану територія).

Вся інформація "стікається" на жорсткий диск комп`ютера, який знаходиться у нього в кабінеті. Доступ до записів має тільки він. У разі ремонту-наладки запрошують фахівців.

За словами Цюндика, жорсткий диск з інформацією камер спостереження щодо даної події вилучала міліція у його присутності.

Як заявив журналістам після засідання суду Ландік, захист порушуватиме питання про вилучення записів відеокамер спостереження з матеріалів справи.

Один із основних свідків Валерія Овчарук (одна з двох подруг постраждалої Марії Коршунової, які того вечора були з нею в "Баккарі") у четвер не з`явилася на судове засідання.

Суд вона повідомила, що перебуває у Харкові і дасть свідчення у вівторок, 29 листопада.

Розгляд справи буде продовжено 25 листопада о 11.00.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...