Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко привезуть мішок листів на день народження

П'ятниця, 25 листопада 2011, 07:26

Близько 100 представників Луганської області 27 листопада біля стін Лук’янівського СІЗО привітають Юлію Тимошенко з днем народження.

Про це повідомив УНІАН прес-секретар луганського обласного відділення "ВО "Батьківщина" Іван Особов.

Він зазначив, що на даний момент мета всіх охочих привітати Тимошенко - спокійно доїхати до Києва, уникнувши сутичок із міліцією.

"Ми хочемо нормально доїхати, щоб не було ніяких перешкод із боку МВС. Привеземо цілий мішок із листами та листівками, адресованими Юлії Володимирівні", - сказав Особов.

Голова луганської обласної організації партії Ірина Верігіна підкреслила, що з усіх куточків області надходять листи з привітаннями на адресу Тимошенко.

"Жителі Луганщини бажають їй здоров’я та стійкості в боротьбі з режимом Януковича. Багато хто пише вірші на її честь. Також більшість листів закінчуються рядками молитви за лідера опозиції", - зазначила Верігіна.

Вона підкреслила, що луганська "Батьківщина" закликає всіх охочих приєднатися й привітати Тимошенко під Лук’янівським СІЗО, де в неділю з 14.00 до 17.00 проходитиме концерт і мітинг на її підтримку.

"Я звертаюся до всіх жителів області: якщо у вас є бажання привітати Юлію Тимошенко і немає можливості поїхати до Києва, ви можете передати їй листівку, свої побажання через офіси партії та намети "Батьківщини", які вже встановлені в багатьох містах Луганської області", - сказала Верігіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування