У Європі закликають бойкотувати Євро через безпритульних тварин

Субота, 26 листопада 2011, 12:57

У світі зібрано понад 500 тисяч підписів із закликом бойкотувати Євро-2012 в Україні через жорстоке поводження з бездомними тваринами.

Про це повідомляє в суботу "Дзеркало тижня. Україна".

"Понад 500 тисяч підписів під закликом бойкотувати турнір через зооцид на державному рівні вже поставили громадяни не тільки Франції чи Італії, а й Австралії, Аргентини і Таїланду", - пише видання.

Воно відзначає, що обурення тим, що відбувається, висловили перед товариським матчем у Києві як німецька збірна з футболу, так і Національний футбольний союз Німеччини.

Депутати Європарламенту напередодні саміту Україна-ЄС вивчають підготовлену британськими зоозахисниками добірку матеріалів "Ukraine is not ready!".

У планах зоозахисних організацій не тільки бойкот українських посольств у європейських столицях, а й заклик до бойкоту спонсорів Євро-2012.

"Що вже викликає стурбованість у штаб-квартирі УЄФА, який тепер змушений віддуватися за те, що просто не міг собі уявити як серйозну проблему", - йдеться в матеріалі.

Як повідомлялося, прем’єр Микола Азаров у п’ятницю доручив МВС посилити контроль та жорстко припиняти випадки знущань над тваринами.

Раніше відома французька актриса Бріджит Бардо висловила обурення жорстоким поводженням з безпритульними собаками в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування