Губернатор запевняє, що роздав голодуючим 300 тисяч

Понеділок, 28 листопада 2011, 20:38

Донецька обласна рада виділила 300 тисяч гривень матеріальної допомоги чорнобильцям.

Про це повідомив губернатор Донецької області Андрій Шишацький в ефірі 5 каналу, коментуючи підписання меморандуму Донецькою облдержадміністрацією та облорганізацією "Союз Чорнобиль України".

"Ми працювали безпосередньо з представниками голодуючих. На їхнє прохання обласної ради, єдиної в Україні, Донецька обласна рада виділила 300 тисяч гривень, і 70 з гаком людей, ось цих от голодуючих, яких за списками керівники сьогоднішніх акцій, отримали матеріальну допомогу від 3 до 4 тисяч гривень кожен", - розповів він.

"Те, що було в моїй компетенції, ми все робимо і виконуємо", - зазначив губернатор.

Як відомо, у понеділок Донецька облдержадміністрація та облорганізація "Союз Чорнобиль України" уклали меморандум про взаємну співпрацю.

Обладміністрація зобов'язується забезпечувати реалізацію чинного законодавства у сфері соціального захисту чорнобильців і залучати до реалізації спрямованих на виконання цієї мети заходів представників "Союзу Чорнобиль України".

Чорнобильці в Донецьку голодують з 14 листопада, вимагаючи виплатити їм законні пенсії в повному обсязі і зустрічі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

27 листопада ввечері в Донецьку під час ліквідації акції підрозділами МВС помер 70-річний шахтар-інвалід Геннадій Конопльов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...