Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У міліції кажуть, що європейцям в ізоляторі сподобалось

Середа, 30 листопада 2011, 17:09

Делегація Європейського комітету з питань запобігання катуванням залишилась задоволена побаченим в Київському ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє прес-служба Київської міліції.

"29 листопада ізолятор тимчасового тримання ГУМВС України в місті Києві відвідала делегація Європейського комітету з питань запобігання катуванням та нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню", - нагадали в міліції.

Делегація прибула у складі трьох представників від комітету, експерта та двох перекладачів.

"Гості оглянули режимний корпус, приміщення для тримання затриманих громадян, прийомний блок, душові, прогулянкові дворики. Відвідали члени комісії пункт медичної допомоги, поспілкувалися з фельдшером", - зазначили в прес-службі.

"На бажання іноземних представників їм було надано можливість провести бесіди з деякими утримуваними. Щоб скласти об’єктивну оцінку діяльності закладу, спілкування відбувалося без присутності працівників міліції та прокуратури", - йдеться в повідомленні.

"Делегація ЄКПТ у цілому залишилась задоволена побаченим та зазначила, що умови утримання спецконтингенту значно покращились. Це й не дивно, адже для утримуваних створені всі умови цивілізованого перебування в ізоляторі тимчасового тримання - постійне водопостачання, окремі вбиральні, затриманим регулярно видається чиста постільна білизна", - уточнили в міліції.

"З метою підтримання на належному рівні та покращення умов тримання затриманих адміністрацією установи постійно вживаються відповідні заходи", - заявили в прес-службі.

Як відомо, делегація Європейського комітету зустрілася в СІЗО з екс-прем'єром Юлією Тимошенко і екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування