Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Тимошенко можуть потягнути в Апеляційний суд силою

Понеділок, 12 грудня 2011, 07:48

Керівник групи захисників Юлії Тимошенко Сергій Власенко не виключає, що екс-прем'єра насильно привезуть в Апеляційний суд Києва 13 грудня.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна", говорячи про заплановане слухання по суті скарги Тимошенко на вирок Печерського райсуду столиці.

"За моїми відчуттями, стан здоров’я не дозволить їй брати участь у процесі 13 грудня. Але я не виключаю, що Тимошенко насильно вивезуть в Апеляційний суд", - сказав Власенко.

"Тепер я взагалі нічого не виключаю! Якби мені хтось декілька днів тому сказав, що Тимошенко будуть судити в камері, я б розсміявся цій людині в обличчя", - підкреслив він.

Власенко розповів, що на виїзному засіданні в СІЗО Тимошенко просила: "Пан суддя, я відчуваю дуже сильний біль у спині, а засідання йде вже шосту годину, я прошу перенести його. Мені настільки боляче, що я іноді навіть не чую, що ви говорите, і тому не можу нормально виступати з поясненнями. Мені потрібна перерва хоча б на один день, щоб біль спав, і я могла нормально чути все, що ви говорите".

"Суддя у відповідь: "Вас обстежили годину назад. Я продовжую слухання", - процитував адвокат.

"Повертаючись до 13 грудня – потягнути до суду силою її можуть, і якщо це станеться, це стане черговим проявом знущання над Тимошенко, демонстрацією катувань і приниження людської гідності", - сказав Власенко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування