Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комісія відмовилася завести справу на суддів Іващенка

Вівторок, 13 грудня 2011, 20:45

Вища кваліфікаційна комісія суддів відмовила колишньому в.о. міністра оборони Валерію Іващенку у притягненні до відповідальності за процесуальні порушення суддів Печерського райсуду.

Про це повідомляє УНІАН, з посиланням на відповідне рішення ВККСУ.

"За вашою скаргою проведено перевірку данних щодо можливих порушень суддями Печерського райсуду Києва Карабанем В.М., Царевич О.І., Вовком С.В. вимог чинного законодавства. За результатами розгляду скарги підстав для дисциплінарної відповідальності та відкриття дисциплінарної справи… не встановлено", - зазначається в документі.

"Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів відмовлено у відкритті дисциплінарної справи стосовно вказаних суддів", - йдеться у рішенні.

Коментуючи цей документ, адвокат Іващенка Борис Нечипоренко сказав: "Яким чином відбувалася перевірка комісією викладенних Іващенком у скарзі фактів порушень і як приймалося рішення, ми можемо лише здогадуватися, адже ні Іващенка, ні його адвокатів ніхто з цього приводу не опитував".

Як відомо, Іващенко, якого обвинувачують у скоєнні службового злочину, у своїй скарзі на адресу Вищої кваліфікаційної комісії суддів просив вирішити питання про звільнення за yпеpедженість, неoб’єктивнiсть тa зaaнгaжoвaнiсть суддів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: