У БЮТі кажуть, що Тимошенко з Фюле закон про вибори не обговорювала

Середа, 14 грудня 2011, 12:59

Інформація про те, що єврокомісар з питань розширення Євросоюзу Штефан Фюле розмовляв з екс-прем'єром Юлією Тимошенко про вибори, не відповідає дійсності.

Про це заявив заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв, який був присутній на зустрічі глави представництва ЄC в Україні Жозе Мануеля Пінту Тейшейри з послами країн ЄС та представниками української опозиції, повідомляє прес-служба партії.

"Я особисто був на зустрічі з Тейшейрою і послами, і ніяких посилань на Фюле і його слів стосовно закону про вибори і оцінки, які нібито давала Юлія Тимошенко під час цієї зустрічі (Фюле з Тимошенко у СІЗО) не існувало", - наголосив Соболєв.

Він також зазначив, що у ЗМІ повідомлялося, що Тейшейра посилався на зустріч Фюле з Тимошенко, "а насправді ним піднімалося питання про якийсь лист, якого в житті не існує".

"Саме тому інформація, яка з’явилася у цілій низці видань стосовно того, що нібито була заява Тейшейри про висновки після зустрічі Фюле з Тимошенко і про нібито оцінки, які давалися Юлією Володимирівною про вибори, не відповідає дійсності", - зазначив він.

Як відомо, раніше з'явилася інформація, нібито Тимошенко під час розмови з Фюле висловила своє невдоволення з приводу голосування опозиції за закон про вибори, яким встановлюється змішана система виборів 50% на 50%, підвищується прохідний бар’єр з 3% до 5% та забороняється участь блоків партій у виборах.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...