Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На резервацію чиновників витратили майже 60 мільйонів

Середа, 14 грудня 2011, 14:09

У 2011 році на ремонт державних об'єктів в елітному районі Конча-Заспа під Києвом, де живуть багато представників політичної еліти України, з бюджету виділено майже 60 млн. грн.

Згідно з даними "Вісника державних закупівель", пише "Дело", фінансування було спрямоване на капітальний ремонт  харчоблоку і фізіотерапевтичного відділення санаторію "Конча-Заспа", а також реконструкцію будинку № 21 будинку і котельні бази відпочинку "Конча-Заспа".

Ще близько 4 млн. грн. цього року влада витратила на очищення озера Конча в районі Конча-Заспи.

Таким чином, загальна сума витрат з держбюджету на будівельно-ремонтні роботи в елітному селищі склала приблизно 58 млн. грн.

Для порівняння, реконструкція приймального відділення і спеціалізованих відділень Олександрівської клінічної лікарні Києва, благоустрій і протизсувні роботи на території медзакладу коштували бюджетові цього року 46 млн. грн.

Будівництво обласної дитячої лікарні в Черкасах  - 28 млн. грн., розробка проектно-кошторисної документації й інженерної підготовки будівельного майданчика на території Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" у Києві – також 28 млн. грн.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування