Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У колишній камері Тимошенко навіть шафа не зібрана - депутат

Четвер, 15 грудня 2011, 20:26

В колишній камері екс-прем'єра Юлії Тимошенко досі пахне фарбою, а шафи навіть до кінця не зібрані.

Про це повідомив депутат від НУНС Володимир Ар`єв на своїй сторінці в мережі Facebook, коментуючи свої відвідини СІЗО.

Депутат розповів, що їх відвідини в.о. начальника СІЗО погоджував з генералом, керівником департаменту з виконання покарань.

"Ми попросили спочатку піти до камери 242, де перед переведенням до санчастини утримували Тимошенко… Номера на камері не було, хоча керівники дітьми клялися, що це саме 242. Перше враження - від запаху щойно зробленого ремонту", - пише НУНСівець.

Ар`єв підтвердив, що "фото камери на сайті Пенітенціарної служби дуже схожі на те, що ми побачили".

"Весь антураж - свіжий. Від шафи пахне деревиною і клеєм - точно як у меблевому магазині. Всередині лежать полички і кріплення - її навіть до кінця не зібрали. Два коротеньких ліжка, раніше було три. Одне прибрали, щоб зробити санвузол з душем. Нове металопластикове вікно, кондиціонер", - заявив депутат.

"Охайно складені чашки на тарілочках. Очевидно одне - всім цим ще ніхто ніколи не користувався. Представники СІЗО підтвердили - ремонт зробили, поки Тимошенко була у санчастині. Вона цього не бачила. Чи побачить - себто, чи буде вона утримуватися тут після тюремної лікарні - ми не отримали відповіді", - розповів НУНСівець.

Ар`єв уточнив, що йому також продемонстрували "камеру, аналогічну тій, в якій сидить Іващенко".

"Камера, як у Іващенка: 8 квадратних метрів разом з туалетом. Пофарбовані стіни, двоярусне ліжко. На столі якісь продукти, на стіні теж невеличкий плазмовий телевізор. Це вікно у світ приносять родичі", - пише депутат.

"Генерал пояснив нам, що камера (Юрія) Луценка майже така сама, тільки на три місця. М'яко кажучи, не розгуляєшся", - зазначив НУНСівець.

"Трохи вражені. Особливо показушним ремонтом камери №242. Таку кімнату дійсно можна і на сайт вивісити. Тільки фотографій цього приміщення до ремонту, зрозуміло, не збереглося. Напевно, не було чим похвалитися", - підсумував Ар`єв.

Як відомо, у середу в мережі Інтернет з'явилося відео, на якому показано камеру Тимошенко в медично-санітарній частині СІЗО.

У четвер Державна пенітенціарна служба оприлюднила також фото відремонтованої камери, в якій раніше утримувалася Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування