Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З саміту Україна-ЄС не чути нічого. Крім проекту заяви

Понеділок, 19 грудня 2011, 13:02

Київ та Брюссель офiцiйно завершили переговори щодо угоди про асоцiацiю, що вiдкриває шлях для технiчного завершення остаточного тексту документа.

Про це йдеться в проектi спiльної заяви лiдерiв ЄС та України, текст якої має агентство "Iнтерфакс-Україна".

"Лiдери iз задоволенням зазначили, що керiвники переговорiв досягли спiльного розумiння щодо повного тексту угоди про асоцiацiю, який визначить майбутнє договiрно-правової бази вiдносин Україна-ЄС", - йдеться в проектi заяви.

"Тепер вiдкрито шлях для технiчного завершення остаточного зведеного варiанта угоди, зокрема глибокої та всеосяжної зони вiльної торгiвлi, з метою її якнайшвидшого парафування", - зазначено в проектi документа.
  
 О 13:36 прес-служба президента повідомила, що у  рамках XV Саміту Україна - ЄС в Києві відбувається зустріч президента України Віктора Януковича з Головою Європейської Ради Германом ван Ромпеєм та Головою Європейської Комісії Жозе Мануелем Баррозу у вузькому колі.

"Я радий, що ця зустріч відбувається згідно з тим нашим спільним планом, який ми розробили ще на початку поточного року", - заявив  президент України на початку зустрічі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...