Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Іващенку знову робили уколи в суді

Понеділок, 19 грудня 2011, 16:51

Колишньому т.в.о. міністра оборони Валерію Іващенку викликали "Швидку допомогу" під час засідання у Печерському райсуді Києва.

Про це повідомляє Уніан.

Перед початком судового засідання у понеділок через надання медиками допомоги Іващенку суд, який мав розпочатися о 15.30, розпочався із затримкою майже на годину.

Виступаючи на засіданні, адвокат Іващенко Борис Нечипоренко повідомив, що його підзахисному "знову викликали "швидку", йому знову робили знеболювальний укол".

"Він не дуже добре себе почуває, але погодився брати участь у засіданні, хоча так не може постійно продовжуватися", - сказав він.

Враховуючи викладене, адвокат попросив суд винести окрему ухвалу, якою зобов’язати Управління Державної пенітенціарної служби в Києві та Київській області надати Іващенку рекомендоване лікарями лікування поза межами слідчого ізолятору в спеціальному медичному закладі.

Заслухавши клопотання адвоката, суд прийняв рішення розглянути його наприкінці сьогоднішнього судового засідання.

Водночас, як стало відомо журналістам із поінформованих джерел, лікарі "швидкої" робили колишньому високопосадовцю Міноборони не лише знеболювальний укол, але й кардіограму.

Також від джерел стало відомо, що Іващенко був доставлений до суду зранку разом із екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і весь час до початку засідання перебував у будівлі суду в спеціальному боксі для заарештованих.

Як відомо, Іващенку вже викликали до суду "Швидку" під час минулого засідання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування