Донецька міськрада дозволила Януковичу розширити маєток

Середа, 21 грудня 2011, 16:34

Донецька міськрада дозволила старшому синові президента Віктора Януковича Олександру оформити у власність на ділянку 0,05 га в Донецьку.

За це рішення проголосували 65 з 68 присутніх на сесії депутатів (всього у міськраді 90 депутатів), повідомляють Ukranews.

Депутати дозволили розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 0,05 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в Будьонівському районі міста.

Розробка проекту землевідведення ділянки, прилеглої до раніше виділеної Олександру Януковичу ділянці у Будьонівському районі по вулиці Райніса, 65г, дозволена через викуп і проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

Депутати зобов'язали Олександра Януковича в місячний термін після ухвалення рішення звернутися до організації, що має відповідну ліцензію, за укладенням договору для розробки проекту землевідведення.

Окремим пунктом міськрада наказала своєму управлінню земельних ресурсів організувати проведення експертної грошової оцінки цієї ділянки.

Як повідомлялося, в 2010 році Донецька міськрада вирішила продати земельні ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,74 і 0,16 га синам президента Віктора Януковича Олександру та Віктору за 1,08 млн гривень і 0,24 млн гривень відповідно.

Зокрема, старшому з синів, лікарю-стоматолога Олександру Януковичу міськрада затвердила ціну продажу земельної ділянки у власність для експлуатації існуючого адміністративного будинку та спортивного комплексу по вул. Райніса ,65-г, у Будьонівському районі площею 7373 кв. м в розмірі 1,08 млн гривень.

Ділянка по вул. Райніса, 65-г розташована у зеленій зоні біля Макіївського шосе.

Зазначимо, що довкола іншого будівництва фірми Олександра Януковича в Донецьку розгорівся великий скандал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування