Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко не бачить у однопартійців оптимізму щодо "Регіонів"

Середа, 21 грудня 2011, 20:17

Лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко не виключає, що на парламентські вибори партія піде самостійно.

Про це він заявив в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Політик уточнив, що черговий етап з'їзду "Сильної України" з питання об'єднання з Партією регіонів має відбутися "наприкінці січня".

"Сьогодні ми ведемо переговори, перш за все, по суті реформ і з тих проблем, які виникли на їх шляху. І я сподіваюся, що ці переговори після новорічних свят ми закінчимо", - розповів віце-прем'єр.

"Упевнений, для того, щоб це об'єднання відбулося, потрібні дуже серйозні зміни у внутрішній політиці країни", - зазначив Тігіпко.
 
"Якщо буде свавілля по відношенню до малого і середнього бізнесу з боку силових міністерств, податкової та митної служб, то в партії "Сильна Україна" багато бажаючих приходити до влади не знайдеться. Багато людей не захочуть працювати без шансів на успіх", - уточнив політик.

"Якщо не буде різких змін, то на другому етапі з'їзду я не виключаю, що питання об'єднання може не знайти підтримки однопартійців. Ви знаєте, я можу переконувати людей, але партія "Сильна Україна" будувалася на інших принципах - там кожен має право голосу", - розповів він.

"Коли я почав в липні-серпні вести розмови про об'єднання, була одна ситуація в країні. Зараз спрацював якийсь механізм у зворотний бік. І у моїх однопартійців така ситуація особливого оптимізму не викликає. Ситуацію треба докорінно змінювати. Потрібен новий курс, нові імпульси реформ, нові обличчя у владі", - заявив лідер партії.

"Я допускаю, що при відсутності змін об'єднання може не бути і на парламентські вибори "Сильна Україна" піде самостійно", - підсумував Тігіпко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування