Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченко хоче об’єднати Яценюка і Тимошенко

Четвер, 22 грудня 2011, 10:38

Голова політради "Нашої Україна" Валентин Наливайченко закликає Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова почати формування єдиного виборчого списку опозиції.

Як повідомляє прес-служба партії, Наливайченко вимагає провести засідання Комітету опору диктатурі для обговорення пропозиції Юлії Тимошенко.

"Я закликаю усіх лідерів опозиційних партій підтримати цю ініціативу, яка в умовах авторитарного наступу влади дає найбільше шансів опозиції для того, щоб забезпечити чесні вибори та  перемогти на парламентських виборах в 2012 році", - сказав Наливайченко.

"Я звертаюся особисто до Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова - сьогодні не можна відмовчуватися та зволікати, час взяти на себе відповідальність", - додав він.

На думку Наливайченка, "опозиційні політики мають показати людям свою рішучість реально протидіяти правлячому режиму та спроможність об’єднатися для цієї головної мети, поступившись партійними амбіціями".

"Об’єднання опозиційних сил на основі спільної політичної програми та єдиного виборчого списку кандидатів та висунення єдиних опозиційних кандидатів на округах дозволить мобілізувати підтримку більшості громадян, які проти антинародної політики режиму, а також уникнути втрати голосів на користь партій влади", - переконаний Наливайченко.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко вважає, що єдиний партійний список на майбутніх парламентських виборах від опозиції має очолити людина рівня поетеси Ліни Костенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування