Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров керуватиме соціальними виплатами "вручну"

Четвер, 22 грудня 2011, 17:33

Соціальні виплати наступного року регулюватимуться Кабінетом міністрів у залежності від грошових надходжень до бюджету.

Цю інформацію про перехідні положення бюджету на прохання журналістів підтвердив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Разом із тим він зазначив, що це питання було завжди виписане таким чином в проектах українських державних кошторисів.

"Безумовно, якщо бюджет наповнений, то гроші виплачуватимуться. А якщо бюджет наповнюватися не буде, то звідки братимуться виплати? Вирішуватиме в даному випадку Кабінет міністрів. За всі роки не було сформовано бюджету, так щоб це питання вирішувала якась інша інстанція", - сказав парламентар.

На запитання про те, що Партія регіонів обіцяла не голосувати за закон щодо гарантій держави щодо виконання рішень судів, який скасовувалася низка пільг, до узгодження його з чорнобильцями і афганцями, а тепер практично відтворила цей закон в бюджеті, Єфремов відповів:

"Це два різні питання. Той закон обмежував кілька інших, а державний бюджет регулює виплати в рамках наповнення. Неможливо виплатити більше коштів, ніж є в бюджеті, тому все це спекуляції і не більше того", - додав Єфремов.

Нагадаємо, раніше депутат Кирило Куликов звернув увагу, що в бюджеті-2012 Кабмін "воскрешає" норму законопроекту № 9127, яким фактично припиняються виплати пільг чорнобильцям і афганцям.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування