Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В БЮТ не розуміють, чому пішов Забзалюк

П'ятниця, 23 грудня 2011, 11:43

Бютівець Роман Забзалюк, який у п'ятницю вийшов з фракції, вже два тижні перебуває на лікарняному.

Про це заявив у п'ятницю на брифінгу лідер фракції БЮТ Андрій Кожемякін, коментуючи ситуацію з виходом Забзалюка з фракції.

Він додав, що "інформації дуже мало", тому не може зараз пояснити причини такого рішення.

"Роман Омелянович вже другий тиждень на лікарняному. Я думаю, що він зявиться після лікування, і надасть коментарі для журналістів. Про це він мене попросив особисто", - зауважив лідер фракції.

Водночас Кожемякін звернув увагу на те, що на сьогодні перебування в лавах опозиційних сил є ризиком.

"Ви знаєте, що на членів нашої партії та фракції, і взагалі нашої команди здійснюється тиск, і не тільки на них, а і на їхніх рідних. Тобто, сьогодні бути членом "Батьківщини" – це випробування", - наголосив БЮТівець.

У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сказав, що не вважає за коректне коментувати внутрішні процеси у фракції БЮТ, однак наголосив, що "Партія регіонів нікого до себе не переманює".

"Ми також були в подібній ситуації, коли були в опозиції. Я радий з того, що в нас не було таких процесів, або вони були мінімальними. Те, що відбувається сьогодні у наших колег, варте співчуття, але треба більш зважено підходити до вибору кадрів", - зазначив "регіонал".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування