Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Іващенка звинувачує Пшонку в брехні

Субота, 24 грудня 2011, 14:16

Дружина колишнього т.в.о міністра оборони Валерія Іващенка Валентина звинувачує генпрокурора Віктора Пшонку у поширенні неправдивої інформації про лікування її чоловіка.

Про це Валентина Іващенко заявила УНІАН з приводу коментарів Пшонки щодо того, що її чоловік та екс-міністр МВС Юрій Луценко отримують лікування в необхідному обсязі.

"Валерій Володимирович був обстежений за межами СІЗО, і це єдине, що відповідає дійсності із висловленого Пшонкою з приводу стану здоров’я мого чоловіка", - сказала Іващенко.

При цьому вона додала, що за результатами обстеження у її чоловіка було виявлено суттєве погіршення стану здоров’я, і лікарі наголосили, що в разі ненадання лікування у стаціонарних умовах під наглядом фахівців, яких немає у слідчому ізоляторі, це може призвести до незворотних наслідків.

"А що стосується лікування, про яке привселюдно і на всю країну запевняв генпрокурор, то воно не проводилося і не проводиться до цього дня ні в СІЗО, ні за його межами. Замість нього моєму чоловікові тюремні лікарі роблять лише ін’єкції, які на недовгий час вгамовують у нього гострий біль у хребті", - наголосила Іващенко.

Іващенка було затримано у серпні 2010 року. Йому було обрано запобіжний захід – взяття під варту.

За час перебування в СІЗО стан здоров’я Іващенка погіршився, однак суд відмовляє екс-керівнику Міноборони у звільненні з-під варти для лікування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...