Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко поцікавиться, чиїм літакам не вистачає місця в "Борисполі"

Неділя, 25 грудня 2011, 14:35

Віце-спікер Микола Томенко вважає суспільно значимою інформацію про високопосадовців, які володіють приватним авіатранспортом.

Про це йдеться в його коментарі щодо заяви народного депутата від Партії регіонів Володимира Макеєнка про те, що у міжнародному аеропорту "Бориспіль" не вистачає місць для приватних літаків народних депутатів.

Томенко повідомив, що планує звернутися до міністерства інфраструктури, керівництва міжнародного аеропорту "Бориспіль" та голови регламентного комітету ВР Макеєнка, який володіє такою інформацією, з проханням її оприлюднити.

"Було б правильно і справедливо, особливо напередодні виборчої кампанії, оприлюднити інформацію, хто із високопосадовців адміністрації президента, Кабінету міністрів, центральних органів виконавчої влади, народних депутатів тощо володіє приватними літаками та гелікоптерами", - цитує політика його прес-служба.

Окрім того, на переконання Томенка, цікавим було б і оприлюднення інформації про те, скільки коштів до бюджету за обслуговування цього приватного транспорту отримує Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" та інші аеропорти України.

Це, за словами віце-спікера, також важливо ще й з міркувань того, що держава сьогодні інвестує фантастичні кошти в реконструкцію аеропортів. Зокрема, як відомо, останній фінансовий транш в Донецьк направлений на будівництво VIP-терміналу для приватних літаків.

Як повідомлялося, у суботу в інтерв’ю Радіо Свобода Макеєнко заявив: "Приїдьте в аеропорт Бориспіль. Керівництво аеропорту каже: немає де ставити приватні літаки від усіх фракцій".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування