Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко за рік у СІЗО зрозумів свої головні помилки

Вівторок, 27 грудня 2011, 14:13

Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що став краще розуміти життя після проведеного в СІЗО 1 року утримання.

"Я завжди любив життя. У міліції бачив її тіньову сторону. На Майдані любив політику, у кулуарах влади побачив її нутро. За цей рік (перебування в СІЗО) я мав можливість багато подумати, проаналізувати, став краще розуміти життя, став менш наївним", - сказав Луценко журналістам у вівторок.

На питання про те, чи змінився він внутрішньо, чи змінилися його переконання і принципи за рік перебування в СІЗО, Луценко відповів:

"Але і сьогодні я був би тим самим Луценком на Майдані, і не домовлявся би з бандитами і їхніми політичними покровителями, коли працював у МВС".

Аналізуючи свою роботу в МВС, він зазначив, що "в міліції було багато чого зроблено, але, в основному "бандитам - тюрми" - це була робота без права на перемогу".

При цьому Луценко підкреслив, що головними своїми помилками вважає "віру в наміри Ющенка та згоду очолити МВС при генпрокурорі, який працював на Партію регіонів".

Українські новини, Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...