Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат вірить, що Луценка реабілітують

Вівторок, 27 грудня 2011, 20:55

Адвокат Юрія Луценка Олексій Баганець вважає, що Європейський суд з прав людини винесе рішення на користь його підзахисного.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Європейський суд уже виконав функцію комунікації, і я думаю, що уже у 2012 році буде рішення Європейського суду. Я переконаний, що воно повністю задовольнить вимоги Юрія Луценка", - сказав Баганець.

Говорячи про справу, яку розглядає Печерський суд, адвокат зазначив, що сторона Луценка і в подальшому ставитиме питання про зміну йому запобіжного заходу.

"Я не вірю в те, що навіть у нинішніх умовах Печерський суд винесе обвинувальний вирок за всіма статтями, які інкримінуються Луценку. Я вірю в те, що суд винесе якщо не виправдальний вирок, то поверне на дорозслідування до Генпрокуратури", - сказав Баганець.

"Але, враховуючи ситуацію, в якій знаходиться наша держава, я допускаю, що Луценку буде винесено хоч якийсь, але обвинувальний вирок. Щоб підтвердити законність утримання його під вартою, обгрунтованість притягнення до кримінальної відповідальності і щоб в очах міжнародної спільноти і в очах суспільства показати те, що вони діяли правомірно", - додав адвокат.

При цьому він вкотре заявив, що вина Луценка не доведена матеріалами справи.

"Тому він рано чи пізно буде реабілітований", - зазначив Баганець.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування