"Регіонал" каже, що у падінні їхнього рейтингу винувата Тимошенко

Вівторок, 27 грудня 2011, 21:06

"Регіонал" Василь Кисельов не здивований, що Партія регіонів і Віктор Янукович за останній рік сильно втратили у рейтингу.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Жодна влада не додавала собі рейтингу. І не дивно, що влада Януковича-Азарова, яка розпочала непопулярні реформи, втратила рейтинг", - сказав Кисельов.

"Крім того, та газова атака, яку організувала Тимошенко проти України, це людям вилізло боком", - додав він.

Крім того, Кисельов запропонував подивитися на антирейтинг довіри політикам.

"Тимошенко більше не довіряють, ніж довіряють! 16% - довіряють, а майже 60% - не довіряють", - сказав він.

Кисельов вважає, що, попри втрату рейтингу, влада має продовжити реформи.

"Янукович розуміє, що ми втратимо, коли будемо впроваджувати непопулярні реформи, але без цього не можна. І він зробив мужній крок. І уряд кинули під танк... Тому частина людей розуміє, що важко, але готові працювати і ще потерпіти, щоб можна було досягти якогось рівня підйому економіки", - сказав він.

Як відомо, згідно з результатами соцопитування, проведеного Центром Разумкова з 9 по 16 грудня, рейтинг Юлії Тимошенко та партії "Батьківщина" перевищив рейтинг Віктора Януковича та Партії регіонів.

Так, якби найближчим часом відбулися вибори до Верховної Ради, найбільшу підтримку на них отримали би Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - 15,8% усіх опитаних (у жовтні - 13,8%).

За Партію регіонів готові віддати голос 13,9% виборців проти 16,6% у жовтні, за "Фронт змін" - 9,6% проти 8,1% у жовтні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування